diumenge, 17 d’abril del 2016

FEAC a la primavera

El FEAC és una estona per compartir amb altres mares i pares diferents temes sobre els vostres fills i filles...
 
Las properes sessions del FEAC son:
 
   L'alegria
   Per pares i mares de la Llar i Infantil, el dimarts 19   d'abril.
 
   Jocs quan no són tan petits
   Per pares i mares de Primària, el dimarts 3 de maig.
 
   Comunicació amb els adolescents
   Per pares i mares de l'ESO, el dilluns 25 d'abril.
 
La durada de cada sessió FEAC és d'una hora aproximada i totes les sessions començaran a les 17:30h. Hi haurà servei d'acollida gratuït pels nens dels pares i mares que hi participin en cada sessió!!
 
Important: s'ha enviat una circular impresa sobre les sessions del FEAC. Retorneu la pestanya a l'escola si esteu interessats en participar. 

Les colònies són per a l'estiu

S'apropa Sant Jordi i comencem a preparar-nos per a les llargues vacances escolars.
 
Aquest any, l'AMPA, com a novetat, presenta la possibilitat que els alumnes de l'escola puguin passar unes vacances d'estiu anant de colònies com EIX ESTELS.
 
EIX EXTELS és una de les empreses amb mes renom del sector. Les colònies comencen l'ultima setmana de juny y es desenvolupen durant els mesos de juliol i agost. Colònies temàtiques (teatre, 100% anglès, DJ amb Flash FM, hip hop, màgia, especial adolescents, etc...), per nenes i nenes entre 5 i 17  anys.
 
Per poder in formar-vos amb detall, aquest divendres 22 us esperem a les 17:00 a l'escola, on EIX ESTELS us ho explicar tot.
 
Seria interessant saber quantes persones vindran... Per això, us agrairíem que contactéssiu amb els delegats de classe per informar-los de la vostra assistència.
 
Us esperem!!

dimarts, 1 de març del 2016

7ª edició del Festival de Titelles de Barcelona

La 7ª edició del Festival de Titelles de Barcelona omplirà de màgia els carrers i places del Poble Espanyol els dies 12 i 13 de març d'11 a 18 hores amb una vuitantena d’espectacles de més de 20 companyies diferents.


Tot un cap de setmana per gaudir en família d’espectacles de titelles de disciplines tant variades com ombres xineses, titelles de guant, de fil, de taula i fins i tot d’òpera! Un viatge a aquest fascinant món de la mà tant de companyies emergents com de  grans clàssics com Animamundi, Binixiflat o Néstor Navarro. Passar el dia al recinte serà tota una aventura!

Tots els espectacles inclosos en l’entrada al recinte.

Consulta la programació al enllaç

Xerrada de seguretat a internet

El proper dimarts, 8 de març, a les 18.30h, tindrà lloc una xerrada sobre la seguretat a internet, els perills dels xats, consells de seguretat, xarxes socials, etc. I serà impartida pel mosso d’esquadra Manuel Peinado de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat.

Creiem que és un tema força interessant i d’actualitat. En Manuel Peinado contestarà aquells dubtes que sempre sorgeixen quan parlem d’internet i la seguretat de les xarxes.

Esperem la vostra assistència i en cas que ho necessiteu hi haurà servei gratuït de ludoteca.

Us hi esperem!

Concurs de cartells de la Festa Major Sagrada Familia 2016

Es convoca el concurso de cartells de la Festa Major de Sagrada Familia, obert a majors de 12 anys. El cartell guanyador serà la imatge de la Festa Major 2016.

La imatge té tota la informació.




Un dissabte per jugar

L´Equip Educatiu del Casal Infantil Sagrada Família ens invita a l’activitat  Un dissabte per jugar! amb activitats lúdiques i tallers infantils.

Quan? El proper dissabte 12 de març de 10:30 a 13 h.


On? A peu del carrer Provença, davant de l´entrada del Centre Cívic Sagrada Família.


Horari
 10.30 - 13 h: Mostra d’activitats i tallers
 11.00 - 12 h: Espectacle d’animació de carrer
 12.00 - 13 h: Castellers i grallers


Organitza: Casal Infantil de la Sagrada Família, Aula Ambiental de la Sagrada Família, AMPA Escola Tabor, Associació Fallera Gegantera Sagrada Família, Associació Farfolla Sagrada Família, Castellers de la Sagrada família, Botiga Jugar x Jugar.


Us hi esperem!

dissabte, 20 de febrer del 2016

Activitats al Centre per a Familíes amb Adolescents

Saps quines activitats t'estan esperant al Centre per a Famílies amb Adolescents?

Grup de debat: Aquí parlem...
Dimecres 24 de febrer / 18:00 - 19:45
"Gestió Emocional II. Experimenta't"

Xerrada amb motiu del dia de la Dona
Dijous 10 de març / 18:30 - 20:00
"Pares i mares imperfectes", xerrada a càrrec d'Anna Manso, la pitjor la mare del mon

On? Al Centre per a famílies amb fills i filles adolescents, al carrer de Sant Antoni Maria Claret 64 - 78.
Podeu demanar cita prèvia a través del telèfon: 932 563 560
Saif@bcn.cat

Recetes de Pau

L'Associació Acció Internacional per la Pau ha organitzat uns tallers que volen ser un punt de trobada de totes les persones que formen part d'associacions del barri i la ciutat, colombianes, catalanes o diverses, i també de gent particular, per a poder aprofundir en el tema intercultural i la diversitat cultural i poder aprofitar l'espai per a crear vincles i xarxa, que podran enfortir i enriquir, la feina que tots i totes fem a les nostres organitzacions.
Els cicles es realitzaran del 17 de Febrer al 6 d'Abril. El Pla Comunitari Sagrada Família, conjuntament amb d'altres entitats del barri, col·laborarem i participarem en aquesta iniciativa.

Convidem a participar en aquest treball col·lectiu a totes les persones catalanes, colombianes i d'altres països que tenen ganes d'enriquir-se de la interacció i diversitat cultural.



Els cicles:



CICLE 1: CUINANT LA DIVERSITAT AL BARRI Receptes de Colòmbia i Catalunya. Dimecres 17 i 24 de febrer de 18 a 20 h a CAN ROGER (Taller 1: Identitats expressades a través d'ingredients, Taller 2: Creem receptes de fusió culinàries)


CICLE 2: ESCOLTEM LES NOSTRES VEUS Receptes personals de Pau. Dimecres 9 i 16 de Març de 18 a 20 h a ESPAI 210 (Taller 1: Berenar de Pau, Taller 2: Preescriu una recepta per la Pau).

CICLE 3: ACTIVEM-NOS! Receptes de participació i transformació social. Dimecres 30 de Març i 6 d'Abril a ESPAI 210 de 18 a 20 h (Taller 1: Com treballar pel barri que volem?, Taller 2: On participar per transformar la societat).

ADREÇA TALLERS: CAN ROGER (Menjador+Hort+Art): Carrer Roger de Flor, 217
                                  ESPAI 210: Carrer Padilla, 208-210 Baixos

La inscripció als cicles de tallers es gratuïta i es pot fer per correu electrònic: sensibilitzacio@actionpeace.org

Us recordem que els tallers comencen el proper 17 de febrer a les 18 h a CAN ROGER!

Podeu trovar tota la información en la web de l'Associació: www.actionpeace.org

    Presentació oficial del nou llibre del Juanjo Fernández

    El proper dilluns 22 de febrer en Juanjo Fernández -consultor pedagògic a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya- presentarà “30 manaments per tractar amb adolescents”, el seu nou llibre basat en una de las sevas xerradas.

    Un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu "És que no ens explica res!" i en canvi l'adolescent pensa: "No paren de preguntar... No callen mai!".


    La presentació oficial del llibre tindrà lloc dilluns 22 de febrer a les 19:30h, a la Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37, Barcelona).

    Aquí el podeu conèixer: bit.ly/Ados30M_ElLlibre

    CICLE D'ACTIVITATS PER COMMEMORAR EL 8 DE MARÇ

    El Pla comunitari de la Sagrada Familia ens proposa diferents tallers vinculats a la cura, el benestar, el creixement personal, etc. com el TALLER DE IOGA EN FAMÍLIA, i ELS TALLERS PER A DONES DE DEEPDANCE I  D'ARTTERAPIA.
    Veureu que hi trobareu la informació sobre l'Acte de Lliurament de Premis de Relats en Femení al Centre Cívic Sagrada Família i de la Inauguració de la exposició "COLLAGE AMB COS DE DONA"  al Centre Cívic.

    Tenim previst fer un CONCURS DE POSTRES (un berenar a base de postres elaborades per veïns i veïnes del barri). Tindrem jurat i lliurament de premis. En breu, trobareu les bases del concurs a la web del pla comunitari.

    Les activitats són gratuïtes. Cal inscripció prèvia als tallers. Tel.: 93 265 36 45pcsagradafamilia@gmail.com
    Horari i inscripcions: Dimecres i Divendres (10'30 a 12'00) Dimarts i Dijous (17 a 20 h)
    Per als Tallers comptem amb Espai Infantil, cal notificar en el moment de fer la inscripció.

    diumenge, 31 de gener del 2016

    Arriba el Carnestoltes!!

    Comença Febrer i, amb ell, arriba el Carnestoltes.

    A l'Escola:
    Aquesta primera setmana El Rei Carnestoltes ens ha visitat i el divendres es La RUA DE CARNESTOLTES que començarà a les 16h!!

    Al barri:
    El proper dissabte 6 de febrer a la tarda tindrà lloc la rua de Carnestoltes que dóna la volta pels carrers del barri, animada pel Pep Callau, la Banda Patilla i la Banda e cornetes i tambors Les Planes de Sant Cugat. 

    Pregó 17h. a la plaça de la Sedeta.

    Recorregut:
    Després del pregó començarà la rua que farà el següent recorregut:
    Ptge. Llavallol - Sicília - Sant Antoni Maria Claret - pg. Sant Joan - Travessera de Gràcia - Sardenya - Còrsega - Grassot – Indústria - Ptge. Llavallol..

    Espectacle d’animació amb la companyia Més Tumàcat: 19h. a la plaça de la Sedeta.
     
    Cada any organitzen aquesta rua les AMPA de diverses escoles de la zona, així com entitats sòcio-culturals i associacions de comerciants, i aquest any volem que les famílies de la nostra escola també s’hi afegeixin. Per això animem a totes les famílies de l’Escola Marillac a participar-hi.
    Busqueu una disfressa ben divertida i veniu a passar-ho molt bé!!!
     

    diumenge, 10 de gener del 2016

    Xerrada gratuïta: el meu fill no aprova

    Bon any nou!

    Una xerrada gratuïta per el inici del any: "el meu fill no aprova; què puc fer?

    On?: Al Centre GRAT: C/Aragó, 266, 3r 2a

    Quan?: Dimecres 13 de gener del 2016 a les 19:30

    Qui?: per Maria Costa Bosch. Psicòloga infantil i terapeuta familiar, especialitzada en dificultats d'aprenentatge i altes capacitats

    Què?: Quins aspectes influeixen a l'aprenentatge? Quines estretègies existeixen perquè el meu fill pugui aprendre millor? Toto els nens tenen la capacitat d'aprendre: ajudem-los!

    PLACES LIMITADES. És necessari confirmar assistència. 

    Informaciò aquí http://www.centregrat.com/ca/contacte

    Mes informaciò de la xerrada aquí http://www.centregrat.com/ca/blog/què-el-meu-fill-no-aprova