dissabte, 20 de febrer del 2016

Activitats al Centre per a Familíes amb Adolescents

Saps quines activitats t'estan esperant al Centre per a Famílies amb Adolescents?

Grup de debat: Aquí parlem...
Dimecres 24 de febrer / 18:00 - 19:45
"Gestió Emocional II. Experimenta't"

Xerrada amb motiu del dia de la Dona
Dijous 10 de març / 18:30 - 20:00
"Pares i mares imperfectes", xerrada a càrrec d'Anna Manso, la pitjor la mare del mon

On? Al Centre per a famílies amb fills i filles adolescents, al carrer de Sant Antoni Maria Claret 64 - 78.
Podeu demanar cita prèvia a través del telèfon: 932 563 560
Saif@bcn.cat

Recetes de Pau

L'Associació Acció Internacional per la Pau ha organitzat uns tallers que volen ser un punt de trobada de totes les persones que formen part d'associacions del barri i la ciutat, colombianes, catalanes o diverses, i també de gent particular, per a poder aprofundir en el tema intercultural i la diversitat cultural i poder aprofitar l'espai per a crear vincles i xarxa, que podran enfortir i enriquir, la feina que tots i totes fem a les nostres organitzacions.
Els cicles es realitzaran del 17 de Febrer al 6 d'Abril. El Pla Comunitari Sagrada Família, conjuntament amb d'altres entitats del barri, col·laborarem i participarem en aquesta iniciativa.

Convidem a participar en aquest treball col·lectiu a totes les persones catalanes, colombianes i d'altres països que tenen ganes d'enriquir-se de la interacció i diversitat cultural.



Els cicles:



CICLE 1: CUINANT LA DIVERSITAT AL BARRI Receptes de Colòmbia i Catalunya. Dimecres 17 i 24 de febrer de 18 a 20 h a CAN ROGER (Taller 1: Identitats expressades a través d'ingredients, Taller 2: Creem receptes de fusió culinàries)


CICLE 2: ESCOLTEM LES NOSTRES VEUS Receptes personals de Pau. Dimecres 9 i 16 de Març de 18 a 20 h a ESPAI 210 (Taller 1: Berenar de Pau, Taller 2: Preescriu una recepta per la Pau).

CICLE 3: ACTIVEM-NOS! Receptes de participació i transformació social. Dimecres 30 de Març i 6 d'Abril a ESPAI 210 de 18 a 20 h (Taller 1: Com treballar pel barri que volem?, Taller 2: On participar per transformar la societat).

ADREÇA TALLERS: CAN ROGER (Menjador+Hort+Art): Carrer Roger de Flor, 217
                                  ESPAI 210: Carrer Padilla, 208-210 Baixos

La inscripció als cicles de tallers es gratuïta i es pot fer per correu electrònic: sensibilitzacio@actionpeace.org

Us recordem que els tallers comencen el proper 17 de febrer a les 18 h a CAN ROGER!

Podeu trovar tota la información en la web de l'Associació: www.actionpeace.org

    Presentació oficial del nou llibre del Juanjo Fernández

    El proper dilluns 22 de febrer en Juanjo Fernández -consultor pedagògic a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya- presentarà “30 manaments per tractar amb adolescents”, el seu nou llibre basat en una de las sevas xerradas.

    Un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu "És que no ens explica res!" i en canvi l'adolescent pensa: "No paren de preguntar... No callen mai!".


    La presentació oficial del llibre tindrà lloc dilluns 22 de febrer a les 19:30h, a la Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37, Barcelona).

    Aquí el podeu conèixer: bit.ly/Ados30M_ElLlibre

    CICLE D'ACTIVITATS PER COMMEMORAR EL 8 DE MARÇ

    El Pla comunitari de la Sagrada Familia ens proposa diferents tallers vinculats a la cura, el benestar, el creixement personal, etc. com el TALLER DE IOGA EN FAMÍLIA, i ELS TALLERS PER A DONES DE DEEPDANCE I  D'ARTTERAPIA.
    Veureu que hi trobareu la informació sobre l'Acte de Lliurament de Premis de Relats en Femení al Centre Cívic Sagrada Família i de la Inauguració de la exposició "COLLAGE AMB COS DE DONA"  al Centre Cívic.

    Tenim previst fer un CONCURS DE POSTRES (un berenar a base de postres elaborades per veïns i veïnes del barri). Tindrem jurat i lliurament de premis. En breu, trobareu les bases del concurs a la web del pla comunitari.

    Les activitats són gratuïtes. Cal inscripció prèvia als tallers. Tel.: 93 265 36 45pcsagradafamilia@gmail.com
    Horari i inscripcions: Dimecres i Divendres (10'30 a 12'00) Dimarts i Dijous (17 a 20 h)
    Per als Tallers comptem amb Espai Infantil, cal notificar en el moment de fer la inscripció.