dimarts, 1 de març del 2016

7ª edició del Festival de Titelles de Barcelona

La 7ª edició del Festival de Titelles de Barcelona omplirà de màgia els carrers i places del Poble Espanyol els dies 12 i 13 de març d'11 a 18 hores amb una vuitantena d’espectacles de més de 20 companyies diferents.


Tot un cap de setmana per gaudir en família d’espectacles de titelles de disciplines tant variades com ombres xineses, titelles de guant, de fil, de taula i fins i tot d’òpera! Un viatge a aquest fascinant món de la mà tant de companyies emergents com de  grans clàssics com Animamundi, Binixiflat o Néstor Navarro. Passar el dia al recinte serà tota una aventura!

Tots els espectacles inclosos en l’entrada al recinte.

Consulta la programació al enllaç

Xerrada de seguretat a internet

El proper dimarts, 8 de març, a les 18.30h, tindrà lloc una xerrada sobre la seguretat a internet, els perills dels xats, consells de seguretat, xarxes socials, etc. I serà impartida pel mosso d’esquadra Manuel Peinado de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat.

Creiem que és un tema força interessant i d’actualitat. En Manuel Peinado contestarà aquells dubtes que sempre sorgeixen quan parlem d’internet i la seguretat de les xarxes.

Esperem la vostra assistència i en cas que ho necessiteu hi haurà servei gratuït de ludoteca.

Us hi esperem!

Concurs de cartells de la Festa Major Sagrada Familia 2016

Es convoca el concurso de cartells de la Festa Major de Sagrada Familia, obert a majors de 12 anys. El cartell guanyador serà la imatge de la Festa Major 2016.

La imatge té tota la informació.




Un dissabte per jugar

L´Equip Educatiu del Casal Infantil Sagrada Família ens invita a l’activitat  Un dissabte per jugar! amb activitats lúdiques i tallers infantils.

Quan? El proper dissabte 12 de març de 10:30 a 13 h.


On? A peu del carrer Provença, davant de l´entrada del Centre Cívic Sagrada Família.


Horari
 10.30 - 13 h: Mostra d’activitats i tallers
 11.00 - 12 h: Espectacle d’animació de carrer
 12.00 - 13 h: Castellers i grallers


Organitza: Casal Infantil de la Sagrada Família, Aula Ambiental de la Sagrada Família, AMPA Escola Tabor, Associació Fallera Gegantera Sagrada Família, Associació Farfolla Sagrada Família, Castellers de la Sagrada família, Botiga Jugar x Jugar.


Us hi esperem!