diumenge, 17 d’abril del 2016

FEAC a la primavera

El FEAC és una estona per compartir amb altres mares i pares diferents temes sobre els vostres fills i filles...
 
Las properes sessions del FEAC son:
 
   L'alegria
   Per pares i mares de la Llar i Infantil, el dimarts 19   d'abril.
 
   Jocs quan no són tan petits
   Per pares i mares de Primària, el dimarts 3 de maig.
 
   Comunicació amb els adolescents
   Per pares i mares de l'ESO, el dilluns 25 d'abril.
 
La durada de cada sessió FEAC és d'una hora aproximada i totes les sessions començaran a les 17:30h. Hi haurà servei d'acollida gratuït pels nens dels pares i mares que hi participin en cada sessió!!
 
Important: s'ha enviat una circular impresa sobre les sessions del FEAC. Retorneu la pestanya a l'escola si esteu interessats en participar. 

Les colònies són per a l'estiu

S'apropa Sant Jordi i comencem a preparar-nos per a les llargues vacances escolars.
 
Aquest any, l'AMPA, com a novetat, presenta la possibilitat que els alumnes de l'escola puguin passar unes vacances d'estiu anant de colònies com EIX ESTELS.
 
EIX EXTELS és una de les empreses amb mes renom del sector. Les colònies comencen l'ultima setmana de juny y es desenvolupen durant els mesos de juliol i agost. Colònies temàtiques (teatre, 100% anglès, DJ amb Flash FM, hip hop, màgia, especial adolescents, etc...), per nenes i nenes entre 5 i 17  anys.
 
Per poder in formar-vos amb detall, aquest divendres 22 us esperem a les 17:00 a l'escola, on EIX ESTELS us ho explicar tot.
 
Seria interessant saber quantes persones vindran... Per això, us agrairíem que contactéssiu amb els delegats de classe per informar-los de la vostra assistència.
 
Us esperem!!