dimecres, 25 de març del 2015

RECOLLIDA DE TAPS SOLIDARIS PEL NACHO


ASDENT I EL NACHO

De totes les expectatives que se solen fer els pares i mares quan saben que esperen un fill/a, la que majoritàriament els passa pel cap és: que neixi sa o sana.

Els fills/es són el nostre tresor més preuat, són els que ens donen alè i els que treuen el millor i el "pitjor" de nosaltres, els que ens fan riure i plorar i de vegades les dues coses alhora, sovint també són el nostre motor, tot gira al voltant d'aquestes criatures que ens tenen amb la ment i el cor ocupats.

El que realment demanem és veure'ls créixer, poder estar al seu costat i poder agrair-los que el seu naixement ens ha donat l'oportunitat, l'immens regal de ser això, pares i mares.

L'Associació ASDENT està lluitant per ajudar a les persones que pateixen la malaltia de DENT. Al vestíbul de l'escola, podreu veure una capsa de RECOLLIDA DE TAPS SOLIDARIS per ajudar al NACHO, en podeu llegir la seva història AQUÍ.

L'Escola Marillac es caracteritza per tenir un esperit solidari i anima a participar a totes les famílies per recollir tots els taps possibles.




RECOMANACIÓ

Una mare de l'escola ens ha passat aquest vídeo que no us podeu perdre:
JORGE L. TIZÓN "EMPASTILLATS".