dimarts, 28 d’abril del 2015

TALLERS PER A PARES I MARES A CÀRREC DE KRISTIAN OROZCO. MANDALES I RECOMANACIÓ



FORMACIÓ PER A PARES I MARES


"SER PADRES CONSCIENTES"  




Com ja sabeu, en Kristian Orozco, life coach, educador de pares i especialista en intel·ligència emocional, ens ofereix uns tallers en 5 sessions, una cada dijous des del 30 d'abril fins al 28 de maig de 17h a 18.30h.

Les cinc sessions tenen un cost de 20 euros (tota la sèrie) i hi ha servei de ludoteca gratuït per als nens i nenes.

El passat 18 de febrer ja vam poder gaudir d'una xerrada que va fer a l'escola sobre Intel·ligència Emocional que ens va agradar molt als pares i mares que hi vam assistir.
 
MANDALES

Per desenvolupar la creativitat dels nens
Mandala prové del sànscrit i significa cercle.

Els mandales són dibuixos circulars compostos per formes geomètriques que combinades amb colors s'utilitzen per meditar.

És una forma divertida, senzilla i molt beneficiosa d'aprendre a desconnectar la ment durant un temps, mantenint-nos en el moment present, lliures de tota tensió.






És important que sigui un treball que es faci en un ambient tranquil - es pot posar una música suau de fons- i interrompre-la abans que el nen estigui cansat- en funció de l'edat serà més o meys estona.

Els mandales els poden fer ells mateixos, amb qualsevol material i tècnica artística, o bé utilitzar plantilles predefinides o dibuixos llestos per acolorir.

Els nens - gràcies als mandales-  desenvolupen la seva creativitat, milloren la seva autoestima i poden compartir l'activitat amb un adults.

Als nens els encanta pintar i dibuixar, i en aquest sentit els mandales a més de resultar una activitat entretinguda també els beneficia, sobretot si són nens inquiets.






En el terreny terapèutic, el Psicòleg Carl Jung va intestigar els efectes sanadors dels Mandales, comprovant que quan es pinten, o simplement quan es visualitzen ens ajuden a crear harmonia interna.
 



RECOMANACIÓ


Bemoll Sostingut

Dies 3, 17 i 24 de maig; 7, 14, 21 i 28 de juny i 5, 12 i 19 de juliol de 2015

Per a públic familiar

Un espectacle de música, poesia, circ i pallassos. Un joc a cavall del passat, el present i el futur. Entre el possible i l’impossible. 




Benvinguts al món dels somiatruites, cercadors impertèrrits del present etern! A la vida hi ha moments impossibles on el temps gairebé s’atura i es converteix en instants d’eternitat, tot i que després passa... Com el circ. Com els pallassos!




Els espectadors del Festival podran acostar-se al Montseny a veure el premi Zirkólika 2014 a Millor Espectacle de Circ en Carpa.

A més, el Festival proposa als espectadors un paquet que inclou una passejada abans de l’espectacle.

I els itineraris pedagògics: El Bosc també és un Circ! per conèixer la natura pròpia del Montseny.

Durada: 90 minuts amb mitja part


Per a més informació feu clic AQUÍ