dilluns, 11 de maig del 2015

XERRADA PER A MARES I PARES I FESTA DEL PROGRAMA DE SUPORT A LA LECTURA


"AMB R DE RESPECTE"



Aquest és el títol de la xerrada que farà el JUANJO FERNÁNDEZ (consultor pedagògic, formador i motivador) a l'Escola Marillac el proper dimecres 13 de maig a les 18.30h fins les 20h.



Els nostres fills es relacionen a l’escola i fora d’ella, i en aquestes relacions poden ser –com els adults- passius, agressius o assertius. En ocasions es produeixen situacions d’assetjament, que poden tenir greus conseqüències, immediates i a llarg termini. Però podem fer moltes coses en el terreny de la prevenció i de l’actuació, detectant, identificant, ajudant, prenent posició... i educant els nostres fills/es també des de l’exemple personal! Aquesta xerrada pretén donar una informació acurada per desfer tòpics tot evitant l’alarmisme i fent propostes concretes des d’una perspectiva constructiva i positiva, per conviure amb la gent, desmuntant l’assetjament!

Més informació AQUÍ


Us recordem que hi haurà servei de ludoteca gratuït subvencionat per l'AMPA mentre duri la xerrada.


FESTA DEL PROGRAMA DE SUPORT A LA LECTURA

El divendres 15 de maig a les 17.30h als Jardins de Flora Tristan (parc interior d'illa C/Padilla 210), tindrà lloc una gran festa on tots i totes hi sou convidats! Hi haurà activitats, tallers i animació infantil  i l'AMPA de la nostra escola hi participa amb un "ROSCO" DE PASAPALABRA.

No hi falteu!