dijous, 25 de desembre del 2014

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU


Com cada any per aquestes dates, l'AMPA ha aportat diferents obsequis per a les famílies i per a l'escola: fotografies dels i les alumnes amb els patges reials (que varen repartir xocolatines i bombons als vostres fills i filles), ponsèties per a decorar l'escola, lot de productes nadalencs per a les Filles de la Caritat i bombons per a les mestres que van organitzar el concert de la Marató i el Pessebre Vivent.

Us adjuntem el vídeo del Pessebre Vivent 2014 que ha penjat la direcció de l'escola a Internet, esperem que us agradi.



Desitgem que passeu unes bones festes i un fabulós any 2015!



Us animem a participar i fer-nos arribar les vostres propostes a través de qualsevol canal (web, mail, bústia de suggeriments o personalment). I aprofitem per agrair-vos tot el que ens heu fet arribar fins ara. El blog el fem tots/es! 

divendres, 19 de desembre del 2014

RECOMANACIONS D'ACTIVITATS PER A AQUESTES FESTES I CARTA ALS REIS

NO US HO PERDEU!
Caga Tió al Mercat de La Sagrada Família



Taller "Contes de cartró" 




Fent servir la imaginació, us inventareu un conte i el construireu amb caixes i trossos de cartró, i tot seguit el podreu explicar mentre l'escenifiqueu amb els personatges i paisatges que haureu creat prèviament.

On:
Centre Cívic Sagrada Família, C/Provença 480.
Quan:
29/12/2014

Horaris:
Dilluns de 17:00 h a 19:00 h
Entrada Gratuïta.

Telèfon:
934508917

Web:

www.ccsagradafamilia.net

Organitzat per:

Centre Cívic Sagrada Família.


El pessebre de la plaça Sant Jaume




Aquest any, el tradicional pessebre de la Plaça Sant Jaume és obra del pessebrista Jordi Pallí i s’inspira en els elements més tradicionals al costat de les construccions que, després de 2.000 anys, encara trobem a Barcelona, com la muralla, el temple d’August o una vila romana, que mostren la vida dels habitants de Barcino.

A la Plaça de Sant Jaume, del 28 de novembre al 6 de gener. Horari: de 10:00 a 22:00



Festa de l’Home dels Nassos





Com cada any, al 31 de desembre arribarà l’Home dels Nassos. Serà a partir de les 12:00 h al lloc conegut com “Els Quinze” al Passeig Maragall amb l’avinguda Borbó del Guinardó.
També se celebra el mateix dia, a partir de les 17.30 hores, la Cursa dels Nassos. Milers de corredors prendran els carrers de Barcelona per participar en l’última prova atlètica de l’any, que arriba a la seva setzena edició. Començarà a les 17.30 h al carrer Selva de Mar.


Fira de Reis de Gran Via



Amb més de 160 paradetes, segur que trobareu a la Fira de Reis de la Gran Via alguna idea per obsequiar, mentre gaudeixes del seu ambient nadalenc.

A partir del 19 de desembre i fins al 6 de gener. Horari d'11:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 21:00 h.



LA CARTA ALS REIS



Si encara no heu escrit la carta, aquí en podeu veure un model imprimible o enviar-la directament via telemàtica al Rei Melcior, Gaspar o Baltasar (es pot triar).


dilluns, 15 de desembre del 2014

DISNEY I LES NENES I NENS


LA INFLUÈNCIA QUE EXERCEIX DISNEY

La imatge d'innocència i defensa de la moral que ens ven Disney, en realitat respon a uns estereotips que influeixen en els nens i nenes des de ben petits/es.

 

dimarts, 9 de desembre del 2014

EL BOSC MÀGIC I "POSA'T LA GORRA" AQUEST DISSABTE (Solidaritat amb el càncer infantil)



EL BOSC MÀGIC



El passat divendres 28 de novembre es va realitzar una trobada familiar pels pares i mares d'infantil a on hi van assistir tots els alumnes de P3- P4 i P5 i algunes pares/mares.



El teatre de l'escola estava ambientat com un bosc encantat ple d'animalets i plantes.

A la vegada es podia veure una mostra del treball diari que realitzen els alumnes d'infantil, com del seu treball per racons, projectes...

dijous, 4 de desembre del 2014

DIVENLAB I RECOMANACIONS D'ACTIVITATS




DIVENLAB A LA ESO


Un divendres al mes, de manera voluntària, els alumnes de primer cicle o de segon cicle de la ESO, tenen l’oportunitat de fer pràctiques al laboratori amb l'Enric Hernández (pare d'alumnes de l'escola).