dimarts, 9 de desembre del 2014

EL BOSC MÀGIC I "POSA'T LA GORRA" AQUEST DISSABTE (Solidaritat amb el càncer infantil)



EL BOSC MÀGIC



El passat divendres 28 de novembre es va realitzar una trobada familiar pels pares i mares d'infantil a on hi van assistir tots els alumnes de P3- P4 i P5 i algunes pares/mares.



El teatre de l'escola estava ambientat com un bosc encantat ple d'animalets i plantes.

A la vegada es podia veure una mostra del treball diari que realitzen els alumnes d'infantil, com del seu treball per racons, projectes...



  

A més a més a la trobada, es va poder comptar, gràcies a un pare de l'escola, amb la presència de l'Alba Garcia Puig, autora del conte "el Cirerer", llibre que ja compleix la 5ª edició en català, a part de ser traduït en castellà i francès.

L'autora, va mostrar a tots els assistents alguns dels dibuixos originals, com també el material amb el que havia creat el conte.


Seguidament en un gran mural, va anar explicant la història del Cirerer i aquest gran dibuix es va anar transformant segons els personatges i canvis que anaven succeint. Es va comptar amb un altre suport visual: una gran pantalla on hi havia projectada cada pàgina del conte.



Un cop finalitzat el conte i mentre tothom es prenia un got de xocolata calenta amb un boníssim tros de coca, tots aquells petits/es artistes que es van atrevir, en un altre mural a on hi havia dibuixat el tronc d'un cirerer, van dibuixar-ne unes cireres molt esplèndides.


L'Alba, a part de col·laborar amb aquesta entrada al blog, ens dedica aquestes paraules:


"Gràcies per convidar-me a l'escola Marillac, va ser tot un plaer conèixer la vostra magnífica escola!"



I nosaltres et donem les gràcies a tu, ALBA!  Per dedicar-nos unes hores fantàstiques on els més petits/es, junt amb les seves famílies,  van poder gaudir d'allò més!

EN PODEU VEURE MÉS FOTOGRAFIES AQUÍ


POSA'T LA GORRA




Ja fa més de 25 anys que un grup de pares i mares van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida dels fills/es afectats/des per a aquesta malaltia, alhora, volien incidir en les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil i van decidir constituir l’associació AFANOC.

Aquest any han organitzat la 14a edició de la Campanya “Posa’t la gorra!” dirigida a sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia.

No us ho perdeu! podreu gaudir d'un munt d'activitats i tallers, animació itinerant, etc.

El preu de la gorra és de 6 euros !

La gorra d’aquest any dona accés gratuït a la festa als nens/es amb edats compreses entre els 3 i els 17 anys.

Els adults amb la gorra de la Campanya tenen un 50% de descompte en la tarifa d’entrada al Parc Zoològic. (aprox. 10 euros aplicant el descompte)




MÉS INFORMACIÓ AQUÍ