dissabte, 7 de novembre del 2015

CENTRE PER A FAMÍLIES AMB ADOLESCENTS

Un nou servei de l'Ajuntament de Barcelona que ofereix activitats grupals i atenció individualitzada a famílies amb fills i filles de 12 a 20 anys. Tots els serveis són gratuïts i els tallers i formacions els fem a demanda i adaptats a les característiques del grup.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Activitats
  • Formació i sensibilització, amb activitats grupals on podreu participar, aprendre i compartir la vostra vivència com a pares/mares. També, eines per a cuidar-vos emocionalment en aquesta nova etapa, l'adolescencia dels fills/es.
 
  • Atenció individualitzada. Si us sentiu desconcertats, desbordats, o teniu algún dubte respecte la relació amb el vostre fill/a adolescent, us oferim assessorament i acompanyament d'un professional. Us ajudarem a mobilitzar els vostres propis recursos per poder adaptar el rol de pare/mare en aquest nou moment vital.
 
Si alguna activitat és del vostre interès, no dubteu de contactar amb el centre. Tanmateix, si voleu més informació del servei, podeu trucar al 932 563 560 o escriure un correu electrònic a saif@bcn.cat.
 
 
On: Sant Antoni Maria Claret, 64-78  08025 Barcelona
Horari: dc i dv de 10 a 14 i de dll a dj de 16 a 20h