dijous, 6 de novembre del 2014

FESTA DE LA INFÀNCIA, VÍDEO I CITA

FESTA DE LA INFÀNCIA EL DIUMENGE 16

Avui un pare de l'escola ens ha enviat aquesta activitat per si us interessa anar-hi!




MÉS INFORMACIÓ AQUÍ



Ho trobareu també a la pestanya de RECOMANACIONS del blog.

VÍDEO SOBRE L'ETIQUETATGE

També volem compartir un vídeo que ja fa anys que volta per la xarxa, però pensem que val més que no quedi oblidat. La seva durada és de dos minuts i tracta sobre l'etiquetatge dels nens i nenes.


 
 
El podreu veure a la pestanya de REFLEXIONS del blog, a l'apartat SOBRE LA DIVERSITAT, per si el voleu cercar més endavant.

Fa pensar, entre moltes altres coses, en les vegades que, sense ser-ne massa conscients (o conscientment), posem una etiqueta a les persones.

A un altre nivell, en el nostre dia a dia, és possible que en algun moment ens haguem trobat dient o pensant una etiqueta per al veí "pesat" que posa la música alta, per al fill "rondinaire", el company "trepa" de la feina, la dona aquella tan "materialista", el "gandul" que no treballa prou... 

Els nostres fills i filles potser també etiqueten, influenciats per aquest món dels adults. Aleshores arriba el moment de plantejar-se si estem educant tenint en compte l'empatia, si realment l'entenem com a capacitat a transmetre als/les nostres petits/es i no tan petits/es, si som el millor exemple per a ells/es, etc.


CITA D'EINSTEIN

I finalment, us deixem una cita d'Albert Einstein, per valorar el que som, la sort que tenim de tenir els fills/es que tenim, per pensar en les possibilitats i no només en les limitacions, per extreure'n algun pensament, algun missatge, cadascú el seu.